Membercard

Membercard

Komt u bij ons zonnen? Dan krijgt u wanneer u wilt een membercard. Niet direct om u aan ons te binden. Waarom dan wel? Voor uw gemak: op de klantenpas wordt uw zonhistorie bijgehouden. Handig voor als u bijvoorbeeld wilt weten wanneer u voor het laatst de zonnestudio bezocht heeft. Zo kunnen wij aangeven onder welke zonnebank u heeft gelegen en hoe lang. Op deze manier kunnen wij uw gerichter adviseren, zodat u verzekerd bent van een gezond en verantwoord tintje. Ook is het mogelijk om zonder pasje deel uit te maken van ons systeem.

 

Op uw account of membercard bestaat er de mogelijkheid om zonnetegoed te storten. Ook blijft u met uw account of membercard op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en onze acties. Uiteraard bent u ook altijd van harte welkom zonder zich in te schrijven.

Acties

Altijd voordelig zonnen met de Sunny Deals! Via onze Facebookpagina maken wij alle acties bekend. Bent u member van Sun & Beauty Lounge Halsteren? Dan wordt u ook via de sms op de hoogte gehouden van de allerlaatste acties. Wilt u op de hoogte blijven van het allerlaatste nieuws en niets missen? Volg ons dan online!